Vaření i nevaření - tipy


  • Mixuje dokonale hladce (smoothies, fresh, šťávy aj.). Zkapalní jakékoli suroviny (listy, natě, mikro vláknina).

  • Šlehá a emulguje (šlehačka, majonéza, krém atd.).

  • Připravuje horké polévky (nepotřebujete žádný vařič). 

  • Mele mouku a semínka (hladkou, hrubou i lámanku). 

  • Drtí, strouhá i mele (káva, strouhanka, maso apod.). 

  • Hněte těsto na pečivo (domácí pizza i chléb aj.). 

  • Vyrábí zmrzlinu i sorbet (mražené dezerty a šejky).

  • Stlouká (skvělé a zdravé domácí máslo).

  • Seká a krouhá libovolné kousky (zelí, cibule, ořechy).



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zpět na výpis novinek